Registers> and click the Register Properties, see the Printer tab and check what has been specified, it seems that ..."/>

Warning 919 OPOS driver error

I recently got a new back office (not POS) PC and during the setup of it, acquired a new error message when I launch RMS Manager. It says "Warning 919
: The printer OPOS driver was not found. Do you wish to continue?" I just click Yes and everything is OK, but I'd like to eliminate that error during every launch of Manager.
I was wondering if I accidentally installed Store Operations on this PC and that is the reason.
Help is appreciated. Thanks in advance. Please Cc: me your replies please.
______________________________________________________
Larry Leveen OlyBikes Bikes, Parts, Repairs & GREAT Customer Service!
124 State Avenue NE Olympia, WA 98501
P: 360-753-7525 F: 360-528-7526 snipped-for-privacy@olybikes.com
www.olybikes.com Featuring free bike advocacy and safety materials!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
hi Bikes,
go to SO Manager , yes do the "YES" upon warrning, the go to Database > Registers> and click the Register Properties, see the Printer tab and check what has been specified, it seems that the printer name specificed there is not the one you have, so make sure your OPOS is compaitable with RMS and works. if you uncheck the printer or remove the printer name this message will gone but again this won't print the receipt on receipt printer. so better to check what printer you have.
Akber
"OlyBikes" wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Hey OlyBikes,
Also, this may be a symptom of not having set up an individual entry for each of the registers in your store. You want to always make sure that your registers have unique ID's in the system, even if they are just "Manager" machines.
In SO Manager go to Database>Registers>Register List and make sure that there is an entry for each physical machine in the store. You can copy one profile to make a new one and just give it a different name like "Manager 2". Then, once you've saved, start up SO Administrator on each machine and select File>Configuration, Register tab, and make sure that none of the machines in your environment have matching Register numbers.
"Akber Alwani" wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Thanks. Your solution worked (of course). It took me several reads and blank looks at each PC to realize that the register info was (supposed to be) different on each running copy of SA. That is not apparent at first.
Brandon wrote:

--



______________________________________________________

Larry Leveen
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

BeanSmart.com is a site by and for consumers of financial services and advice. We are not affiliated with any of the banks, financial services or software manufacturers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.

Tax and financial advice you come across on this site is freely given by your peers and professionals on their own time and out of the kindness of their hearts. We can guarantee neither accuracy of such advice nor its applicability for your situation. Simply put, you are fully responsible for the results of using information from this site in real life situations.