Received CC-801 from One Step Update attempt with Wells-Fargo

This evening, as I attempted a One Step Update, primarily to take a look at my Portfolio values but I just let it update everything, I got an CC-801 error from Wells Fargo bank.
Specifically: the more info reported:
Curiously, the update worked fine this morning, and following the steps above fixed nothing.
I am running Quicken 2010 Deluxe Release R10
Is this likely a real issue, or should I just let it fester over night and try again tomorrow?
Thanks
Reply to
JMc

This evening, as I attempted a One Step Update, primarily to take a look at my Portfolio values but I just let it update everything, I got an CC-801 error from Wells Fargo bank.
Specifically: the more info reported:
Curiously, the update worked fine this morning, and following the steps above fixed nothing.
I am running Quicken 2010 Deluxe Release R10
Is this likely a real issue, or should I just let it fester over night and try again tomorrow? ---------------------------------------------------------
I believe it is a real issue, and I don't think there is anything you can do to continue your normal downloads until it is fixed.
Intuit just became aware of the problem late yesterday (Wednesday), and they are digging into it. Initial indications are that there is some problem with Express Web Connect and Wells Fargo, and Intuit is generating the EWC stuff so they would have to fix it.
If you are able to download using plain Web Connect, you might want to do that until the problem gets fixed.
Reply to
John Pollard
Thanks for the insight John. FWIW, I took the almost perpetual repair action for down load issues and deactivated followed by reactivation for each of my W-F accounts and resolved my issue. Maybe coincidence, maybe kismet, maybe sun spots. But resolved nonetheless.
Regards
Reply to
JMc

BeanSmart website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.