One step update has to run twice to work- Q2011

For a long time.. months, probably... I have had to run OSU at least twice consecutively in order to get it to a) not fail on one of the accounts, usu
ally (maybe only) Chase Visa and b)download brokerage transactions. On the first try, it goes quickly through the process, gets the price updates, doesn't get brokerage transactions, and almost always (98% frequency or so ) shows an error of some sort on the summary screen for the Chase account. If I immediately rerun the update, I don't get any errors and I get all t he transactions I expect. I've lived with this because I know how to get it to eventually work, but I sure would like to stop the nonsense.
I'm running on Win 7, desktop I5 Xps of about 3 year age, wireless connecti on to the internet (router is in another room). Any ideas? I'm suspicio us of some timing issue with the wireless connection, but that's just guess ing.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
On Tuesday, March 19, 2013 6:06:50 PM UTC-4, jo wrote:

e consecutively in order to get it to a) not fail on one of the accounts, u sually (maybe only) Chase Visa and b)download brokerage transactions. On th e first try, it goes quickly through the process, gets the price updates, d oesn't get brokerage transactions, and almost always (98% frequency or so) shows an error of some sort on the summary screen for the Chase account. If I immediately rerun the update, I don't get any errors and I get all the t ransactions I expect. I've lived with this because I know how to get it to eventually work, but I sure would like to stop the nonsense. I'm running on Win 7, desktop I5 Xps of about 3 year age, wireless connection to the inte rnet (router is in another room). Any ideas? I'm suspicious of some timing issue with the wireless connection, but that's just guessing.
Still looking for ideas on the cause of this.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
For a long time.. months, probably... I have had to run OSU at least twice consecutively in order to get it to a) not fail on one of the accounts, usually (maybe only) Chase Visa and b)download brokerage transactions. On the first try, it goes quickly through the process, gets the price updates, doesn't get brokerage transactions, and almost always (98% frequency or so) shows an error of some sort on the summary screen for the Chase account. If I immediately rerun the update, I don't get any errors and I get all the transactions I expect. I've lived with this because I know how to get it to eventually work, but I sure would like to stop the nonsense.
--
I used to have this same prob with my TRowe investment account.....
Not sure when it went away,
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

BeanSmart.com is a site by and for consumers of financial services and advice. We are not affiliated with any of the banks, financial services or software manufacturers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.

Tax and financial advice you come across on this site is freely given by your peers and professionals on their own time and out of the kindness of their hearts. We can guarantee neither accuracy of such advice nor its applicability for your situation. Simply put, you are fully responsible for the results of using information from this site in real life situations.